Güven Asphalt Romania

REFERINTE

AUTOSTRADA MARMARA DE NORD
AUTOSTRADA MARMARA DE NORD

Autostrada Marmara de Nord, care leagă continentele asiatice și europene, este o investiție de transport la standard înalt, sigură, de calitate și neîntreruptă, aceasta va ușura transportul Regiunii Marmara, care găzduiește cele mai mari regiuni industriale ale țării noastre. Tunelurile cu 4 benzi ale autostrăzii Northern Marmara, pe de altă parte, sunt cele mai largi tuneluri din lume.

Aceasta oferă un permis de tranzit confortabil și neîntrerupt, conectând Europa și Asia în Regiunea Marmara, care are cel mai intens trafic din Turcia. Reduce transportul de la Istanbul la Bursa la 1,5 ore, la Eskişehir la 2,5 ore și la Ankara și Izmir la 3,5 ore.

AUTOSTRADA ANKARA - NİĞDE
AUTOSTRADA ANKARA - NİĞDE

Autostrada Ankara-Niğde, al cărei traseu principal este de 277 km, are o lungime totală de 332 km, inclusiv drumurile de legătură.

Primii 30 km ai drumului principal, cu plecare din Ankara, sunt proiectați ca benzi 4x2, iar ceilalți km sunt proiectați ca benzi 3x2. În cadrul proiectului, 5 Viaducte (Total 3567 de metri). Există 34 de poduri de intersecție, 15 poduri de autostradă, 73 de unități de colectare a taxelor/platilor , 1 centru principal de control, 2 centre de operare de întreținere, 6 zone de service, 4 zone de parcare. Autostrada trece prin provinciile Ankara, Aksaray, Konya, Kırşehir, Nevşehir și Niğde, toate fiind situate în regiunea Anatoliei Centrale.

AEROPORTUL IGA ISTANBUL
AEROPORTUL IGA ISTANBUL

Aeroportul Istanbul (IGA), care este cel mai mare proiect de infrastructură din istoria Republicii și a fost dat în exploatare pe 29 octombrie 2018, a început să-și deservească pasagerii din 6 aprilie 2019, cu 2 piste și o clădire terminal cu un capacitate de 90 de milioane de pasageri, în sfera primei faze. Aprovizionarea cu bitum pentru noul aeroport, care se întinde pe o suprafață de 76,5 milioane de metri pătrați, a fost asigurată de Güven Asfalt.