Güven Asphalt Romania

PRODUSE SERVICII

Bitum
Bitumul există sub forma solida solid sau ca lichid foarte vâscos și este prelucrat ca un material care se înmoaie atunci când este încălzit. Bitum cu compoziție de hidrocarburi obținut din țiței; Este un material natural care poate fi ușor de prelucrat și ușor de găsit.
Logistica
Güven Logistics are personal expert și propriul parc de vehicule de mare putere și capacitate .
Membrane
Membrana este o barieră selectivă în fizică, permițând unor lucruri să treacă în timp ce le oprește pe altele. Astfel de lucruri ar putea fi molecule, ioni sau alte particule mici.
Emulsia CRS-1
CRS-1 Emulsie asfaltică cationică Amestecul fierbinte cu bitum, aderența între straturi și temperatura de pulverizare trebuie să fie de cel puțin 50-85 de grade în producția de asfalt.
Emulsia CRS-2
CRS-2 Emulsia de asfalt cationic este utilizată în acoperirile de suprafață cu două straturi.
Semnalizare
Produce soluții la cheie pentru subsisteme de electrificare și comunicații în transportul rutier și feroviar la standarde naționale și internaționale, realizează sisteme de monitorizare și management al traficului rutier, sisteme de control al tunelurilor, activități de proiectare, construcție și exploatare a proiectelor și asigură comunicații, navigație, iluminare piste , parcarea aeronavelor și sistemele de informații aeroportuare la standarde internaționale.