Güven Asphalt Romania

CE FACEM

Depozitarea noastră de bitum

1
Edirne

Türkiye

1
Erzurum

Türkiye

1
Konya

Türkiye

1
Aksaray

Türkiye

1
Ankara

Türkiye

1
İstanbul

Türkiye

1
Adana

Türkiye

1
Floresti

România

1
Constanța

România

1
Capacitatea totala (m3)

Cu încredere pentru viitorul tău

Compania Güven Asfalt joaca un rol important in proiectele de dezvoltare a infrastructurii din Turcia livrand in ultimii trei ani peste 2.000.000 tone de bitum catre cei 60 de parteneri de afaceri in principal catre aeroportulri, strazi, drumuri nationale si autostrazi. Echipa noastra avand peste 1000 de angajati experimentati, cu o flota de aproape 300 de cisterne si o capacitate de stocare in terminale de 100.000 metri cubi asigura finalizarea cu seriozitate si la timp a proiectelor dumneavoastra.

In strânsă legātură cu Guven Logistics am realizat proiecte de infrastructură importante in care logistica are un rol esențial. Autostrada Northern Marmara, aeroportul Sabiha Gökçen sau tunelul OVIT sunt numai câteva exemple de lucrari emblematice. Compania are in structura un numar mare de experți si personal specializat precum si utilaje performante de mare capacitate oferind servicii pe o zona larga geografică.

Totodată gama produselor asociate contrucțiilor de infrastructură mare este completată de compania Guven Signaling care produce soluții de semnalistică pentru autostrăzi, aeroporturi și căi ferate, realizează lucrări de electrificare, iluminare de piste, navigație etc la standarde internaționale.