Güven Asphalt Romania

DESPRE NOI

Increderea
pe primul loc

Creăm soluții la cheie pentru autostrăzi, aeroporturi și cāi ferate, precum și electrificare, comunicații, navigație, iluminare piste și alte subsisteme, în conformitate cu standardele naționale și internaționale.

Pe autostrăzi din multe țări facem studii de succes, proiectăm, construim și operăm cu succes sisteme de monitorizare și management al traficului pe autostrăzi, sisteme de control al tunelurilor, sisteme de monitorizare si management al traficului urban precum si sisteme de plată al taxelor de autostrada.

Încrederea

Adevărul și onestitatea sunt valorile noastre principale în tot ceea ce facem.

Sustenabilitatea

Guven Holding este lider în toate sectoarele în care operează având o abordare sustenabila în elaborarea soluțiilor oferite de toate companiile din grup

Spirit de echipă

Abordăm o strategie modernă, inovatoare a resurselor umane, construită pe valorile egalității, solidarității și dezvoltării continue pe tot parcursul vieții.

Satisfactia angajatilor

Menținem permanent un dialog cu angajații și le ascultăm nevoile și totodată ideile de perfecționare a proceselor pentru a ne spori eficiența si a avea satisfacția lucrului bine făcut