Güven Asphalt Romania

Termeni si conditii

Accesând și utilizând site-ul nostru, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de următorii termeni și condiții:

Drepturi de proprietate intelectuală: Conținutul site-ului nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, grafice, imagini, sunete, clipuri video și software, este proprietatea noastră și a partenerilor noștri, protejată de drepturile de proprietate intelectuală și de alte legi aplicabile. Nu aveți permisiunea de a utiliza conținutul site-ului nostru în orice mod fără acordul nostru sau al proprietarului conținutului.
Utilizarea site-ului: Site-ul nostru este destinat exclusiv utilizării personale și non-comerciale. Nu aveți permisiunea de a utiliza site-ul nostru în orice mod care ar putea dauna site-ului sau afecta capacitatea noastră de a oferi servicii altor utilizatori.
Informații personale: Colectăm și procesăm informațiile personale conform Politicii noastre de confidențialitate. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu colectarea și procesarea informațiilor personale conform Politicii noastre de confidențialitate.
Link-uri către alte site-uri: Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri web. Utilizarea link-urilor către alte site-uri web se face pe propriul risc.
Limitarea responsabilității: Site-ul nostru este furnizat “ca atare” și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere, daună sau prejudiciu rezultat din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul nostru.
Modificări ale termenilor și condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile în vigoare la momentul utilizării.
Legile aplicabile: Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile în vigoare.
Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.